Säteilymittarit

Kata® DGM-1500 Turva

Helppokäyttöinen ja tarkka Kata® DGM-1500 Turva säteilymittari henkilökohtaisen säteilyaltistuksen operatiiviseen seurantaan.

DGM-1500 Turva

Kata® DGM-1500 Turva on digitaalinen annosnopeus- ja annosmittari gamma- ja röntgensäteilyn mittaamiseen. Se on sisäasiainministeriön hyväksymä säteilymittari väestönsuojeluun ja omatoimiseen säteilysuojeluun. Monipuolisten mittaustoimintojensa ja laajan mittausalueensa (0.01-100 000 μSv/h) vuoksi Kata® DGM-1500 Turva soveltuu erinomaisesti palo- ja pelastustoimen, ydinvoimalateollisuuden ja muun teollisuuden, sairaaloiden, oppilaitosten ja taloyhtiöiden käyttöön.

Kata® DGM-1500 Turva mittarissa on vakiona myös radonmittausautomatiikka huoneilman radonpitoisuuden määrittelylle Radon-Box 10-lisälaitteen avulla. Tämä mahdollistaa nopeat (7 vrk) huoneilman radonmittaukset, kuin myös työpaikkojen lakisääteiset huoneilman radonmittaukset. Mittarilla on kahden (2) vuoden takuu.

Käyttöohje Kata® DGM-1500 Turva

Tarkemmat ominaisuudet...

KataProbe

Ulkoisella anturilla varustettu säteilymittari.

KataProbe

KataProbe on perinteisen Kata® DGM-1500 Turva säteilymittarin ulkoisella anturilla varustettu mittariversio. Sarjaliikenneliitännällä varustettu mittariversio mahdollistaa ulkoisen, sääsuojatun anturin liittämisen "valvontamittariin" RS-485 kaapelin kautta. Tämä mahdollistaa säteilytilanteen valvomisen kahdesta eri paikasta. Välikaapelin pituus voi olla maksimissaan 600 metriä. Anturiteknologia on koteloitu muoviseen sääsuojattuun koteloon, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi rakennuksen kattorakenteisiin, seinälle tai vaikkapa ilmanvaihtokanavan suodattimeen. Mittarilla on kahden (2) vuoden takuu.

Kata® Radon-Box 10 radonmittalaite

Radon-Box 10

Huoneilman radonmittaukseen.

Radon-Box 10 on Kata® DGM-1500 Turva säteilymittarin lisävaruste, joka mahdollistaa nopeat huoneilman radonmittaukset. Radon-Box 10 on metallinen, aktiivihiilitäytteinen radonin keruuyksikkö, joka sijoitetaan huoneilmaan seitsemäksi (7) vuorokaudeksi keräämään vallitsevaa radonpitoisuutta. Keruuajan päätyttyä Radon-Box 10:n kertynyt radonpitoisuus analysoidaan Kata® DGM-1500 Turva säteilymittarissa olevan radonohjelman avulla. Menetelmä kertoo nopeasti ja tarkasti kuinka monta bequerellia (Bq/m3) radonia tutkittavassa huoneilmassa on. Mittalaitteella on kahden (2) vuoden takuu.

Tarkemmat ominaisuudet...