Murupolku-navigointi

Työpaikat

Avoimet työpaikat – operaattori, Joensuu

TYÖPAIKKAKUVAUS

Kata Safety Oy on säteilyturvallisuuden, palokatkojen ja väestönsuojapalveluiden asiantuntijayritys. Olemme osa suomalaista huoltovarmuutta. Oikea-aikaisella varautumisella voidaan säästää ihmishenkiä ja minimoida onnettomuuksista, häiriöistä ja poikkeusoloista aiheutuvia aineellisia vahinkoja.

Ensimmäiset KATA-säteilymittarit tulivat markkinoille jo vuonna 1986. Innovaatiosta tuli nopeasti Suomen suosituin säteilymittari. Vuonna 2020 Kata Safety käynnisti 3-vuotisen tuotekehitystyön, joka on nyt loppusuoralla. Kehitystyötämme ohjaavat selkeät tavoitteet: asiakastarpeen ymmärrys, käytettävyys ja luotettavuus sekä digitalisaatio. Roolimme terveydenhuollon ja teollisuuden säteilyturvallisuuden yhteistyökumppanina vahvistuu.  KATA-säteilymittareista on rakentumassa kansainvälinen brändi.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 840 000 euroa. Edellisvuoteen verrattuna kasvua oli noin 57 prosenttia. Vuoden 2022 lopussa yritys työllisti kuusi varautumisen ammattilaista. Kata Safety on asialleen omistautunut kehittäjä. Kasvumme perustuu ihmisten osaamiseen, keskustelevaan työyhteisöön ja asiakkaan arvostamiseen.

Uudet tuotantotilat Joensuun Papinkankaalle valmistui keväällä 2023. Säteilyturvallisiin ja huippumoderneihin tiloihin sijoittuu myös KATA-säteilymittareiden kokoonpano, kalibrointi, testaus, tarkastus, dokumentointi sekä lähettämö.

Neljä ihmistä nojaa kaiteeseen portaiden yläpäässä

OPERAATTORI

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme säteilymittarituotannon operaattorin! Operaattorin työtehtäviin kuuluu uusien säteilymittareiden kokoonpano ja kalibrointi, sekä jo käytössä olevien säteilymittareiden tarkastus ja siihen liittyvä dokumentointi. Säteilymittareidenvalmistus sisältää elektroniikan kokoonpanotyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Huolellinen, tarkka, keskittymiskykyinen – siinä kolme tärkeää operaattorin ominaisuutta. Sorminäppärä operaattori tekee työtään itsenäisesti, muttei suinkaan yksinäisesti! Olet tärkeä ammattilainen Kata Safetyn puheliaassa ja kehityshaluisessa tiimissä.

Oppisopimus on yksi mahdollinen väylä operaattoriksi. Jos teknistä kokemusta on jo kertynyt, hyvä niin. Polku operaattoriksi ei kuitenkaan katkea teknisen koulutuksen puutteeseen – me perehdytämme perusteellisesti jokaisen uuden työntekijämme.

Asiakasta varten – meitä yhdistää palveluhenkisyys ja halu tehdä maailmasta pala kerrallaan turvallisempi paikka. Varautuminen ja turvallisuus on meidän missiomme, halu palvella asiakasta intohimomme.

Palkkaus ja edut

Reilu työnantaja, sellainen Kata Safety on; huolehdimme osaavista ammattilaisistamme ja osaamisen jatkuvasta kehittämisestä. Henkilöstöön liittyviä asioita kehitämme samalla pieteetillä kuin koko yhtiötä. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia.  

Operaattorin kuukausipalkka on noin 2 500–3 000 euroa riippuen sinun osaamistasostasi.

Tuumasta toimeen!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille 26.11.2023 mennessä osoitteella janne@kata.fi.  Lisätietoja antaa tarvittaessa Kata Safetyn toimitusjohtaja Janne Rahunen. Jannen tavoitat myös puhelimitse numerosta 045 196 4006 maanantaisin klo 13-16. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä ja yrityksestämme. Suosittelemme hakemaan heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioitavaa: Osa Kata Safety Oy:n asiakkuuksista vaatii Suojelupolisiin tekemän turvallisuusselvityksen.

Lue lisää Katasta työpaikkana täältä

Kata Safety Oy – varautuminen ja turvallisuus on meidän missiomme!

  • KATA-säteilymittarit
  • Säteilyyn liittyvät asiakaskohtaiset tuotteet
  • Säteilyturvallisuus osana työturvallisuutta
  • Säteilymittarien tarkastus ja kalibrointi
  • KATA Väestönsuojapalvelut
  • KATA Palokatkopalvelut
  • Toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Jyväskylässä
  • www.kata.fi