Murupolku-navigointi

Merkityksellistä varautumista – Kata työpaikkana

Kata Safety Oy on osa suomalaista huoltovarmuutta. Autamme asiakkaitamme varautumaan onnettomuuksiin, häiriöihin ja poikkeusoloihin. Hyvin toteutettu varautuminen pelastaa ihmishenkiä ja minimoi aineellisia vahinkoja.

Kehittää, kasvaa, kansainvälistyy

Kata kehittää

Kehitystyötämme ohjaavat selkeät tavoitteet: asiakastarpeen ymmärrys, käytettävyys ja luotettavuus sekä digitalisaatio. Roolimme terveydenhuollon ja teollisuuden säteilyturvallisuuden yhteistyökumppanina vahvistuu.

Kata kasvaa

Kata Safetyn pääpaikka on Joensuussa. Uudet, modernit säteilynkäyttötilat, tuotekehitys ja testaus sekä toimisto- ja logistiikkatilat ovat keskeinen osa KATA-laatua ja -toimitusvarmuutta. Toinen toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä.

Kata kansainvälistyy

Ensimmäiset KATA-säteilymittarit tulivat markkinoille jo vuonna 1986. Säteilymittareiden ja -järjestelmien tuotekehitystä ohjaavat asiakastarpeen ymmärrys, käytettävyys ja luotettavuus sekä digitalisaatio. KATA-säteilymittareista on rakentumassa kansainvälinen brändi.

Kata Safety Oy:n Mikko Pesonen pitää kädessään väestönsuojan merkitsemistarraa

Kata rekrytoi

Kasvavana ja kansainvälistyvänä yrityksenä Kata Safety tarvitsee tulevaisuuden tekijöitä. Olemme kiinnostuneita hyvistä tyypeistä, joilla on esimerkiksi:

  • LVI- ja sähköalan koulutus
  • Kaupallinen koulutus
  • Työkokemusta
  • Oppimisen halua ja yhteistyön taitoja
  • Olemme kiinnostuneita myös opiskelijoista, jotka haluavat lähteä rakentamaan urapolkua varautumisen ammattilaisiksi!

 

  • Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia
  • Osa Kata Safety Oy:n asiakkuuksista vaatii Suojelupolisiin tekemän turvallisuusselvityksen
Lähetä avoin hakemus

keskustelee, välittää, turvaa

Kata keskustelee

Kata Safetyn työyhteisössä keskustellaan ja kuunnellaan – hyvä työilmapiiri on meille vaalittava ilon aihe! Työpäivät eivät rakennu käskyttämiselle ja toistuville rutiineille. Päinvastoin työntekijät voivat aidosti vaikuttaa oman työnsä sisältöön. Oma-aloitteisuus on arvossaan, uudet ideat ja kehittämisajatukset kunniassaan.

Kata välittää

Henkilöstöön liittyviä asioita kehitämme samalla pieteetillä kuin koko yhtiötä. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta fyysisesti, psyykkisesti ja myös taidollisesti tukemalla ja tarjoamalle koulutusta. Kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia.

Kata turvaa

Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Selvä se, että jokaisella työntekijällä on käytössään ajanmukaiset työvälineet ja suojavarusteet. Kata Safetyssä toteutetaan säännöllisesti vaarojen ja riskien analyysi, jonka tekemiseen osallistuu koko henkilöstö. Riskianalyysin perusteella varaudumme ja toteutamme välittömästi tarvittavat työturvallisuuden toimenpiteet.

Töihin Kata Safetyyn!

Kun ura varautumisen ammattilaisena kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä! Ole hyvä ja lähetä avoin hakemus.

Täytä avoin hakemus

Avoimet työpaikat ja uratarinoita

Avoimet työpaikat – operaattori, Joensuu

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme säteilymittarituotannon operaattorin! Operaattorin työtehtäviin kuuluu uusien säteilymittareiden kokoonpano ja kalibrointi, sekä jo käytössä olevien säteilymittareiden tarkastus ja siihen liittyvä dokumentointi

Lue kirjoitus

Työpaikat 2.11.2023

Asentajalla on auttamisen halu

Joonas Rahunen (35) aloitti työnsä Kata Safetyn asentajana kevättalvella 2023. LVI-asentajan koulutuksen ja noin 16 vuoden työkokemuksen lisäksi hän toi varautumisen asiantuntijayhtiöön asbesti- ja haitta-ainekartoituksen osaamisen.

Lue kirjoitus

Ajankohtaista 21.6.2023

Mukana ketterässä kasvutarinassa

Mikko Pesonen (34) aloitti työnsä Kata Safetyn asiakkuuspäällikkönä marraskuussa 2022. Plakkarissa on yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalalta, pitkälti suuryrityksissä.

Lue kirjoitus

Ajankohtaista 3.2.2023

Avoin hakemus

Olen kiinnostunut työskentelystä
Voit valita useamman vaihtoehdon
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 100 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.