Murupolku-navigointi

Katan arvovalintoja

Turvallisuus on vakaan ja hyvinvoivan yhteiskunnan kivijalka. Varautuminen tekee meistä vähemmän haavoittuvia ja parantaa mahdollisuuksiamme selviytyä onnettomuuksista ja katastrofeista. Turvallisuus ja älykäs varautuminen syntyy osaamisesta, teoista ja arvoista.

Arvot

Osaaminen

Osaamisen kehittämiseen vaaditaan uteliaisuutta ja halua uuden oppimiseen. Teknologiat kehittyvät ja mahdollistavat uusia älykkäitä tapoja varautua. Seuraamme kehityskulkua ja panostamme tuotekehitykseen. Teemme työtämme kunnianhimoisesti ja samalla nöyrästi; aina on vara kehittyä ja parantaa!

Teot

Sanoista tekoihin, ongelmien havaitsemisesta ripeästi ratkaisuihin! Tämä on Kata Safetyn tapa toimia. Asiakastarpeiden ymmärtäminen ja kokonaistilanteen hahmottaminen on yksi vahvuuksistamme. Valppaus katsoa pintaa syvemmälle on viisautta; työkohteiden asiakaskäynneillä asentajamme tekevät huomioita turvallisuuden kokonaisuudesta ja opastavat tarvittaessa korjaaviin toimenpiteisiin.

Arvot

Arvot auttavat ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita tekemään oikeita valintoja vaikeissakin tilanteissa. Kata Safetyn arvopohja rakentuu auttamisen halulle ja yhteistyölle. Auttaminen ja varautumisen ratkaisujen löytäminen onnistuu asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme kuuntelemalla.

Lähikuva kahden ihmisen käsistä, jotka kättelevät

Kata Safetyn asiakaslupaus

  • Mitä? Kata Safety auttaa asiakkaitaan varautumaan. Teemme säteilystä näkyvää, varmistamme kiinteistöjen paloturvallisuutta ja huolehdimme väestönsuojatilojen kunnosta.
  • Miten? Työntekijämme ovat alansa huippuammattilaisia, joiden tietotaito on varauksetta jokaisen asiakkaamme käytettävissä. Hyödynnämme modernia teknologiaa, menetelmiä ja materiaaleja. Kuuntelemme asiakkaitamme ja katsomme kokonaisuutta. Vaalimme yhteistyötä kumppaniemme kanssa.
  • Miksi? Meillä on vilpitön halu auttaa. Teemme työtämme suojataksemme ihmishenkiä ja terveyttä sekä minimoidaksemme aineellisia ja rahallisia menetyksiä.

Varautuminen on viisautta

Varautuminen on viisautta!

Haluamme olla turvaamassa asiakkaidemme arkea tiedolla, taidolla ja jatkuvan parantamisen periaatteella.