Murupolku-navigointi

Palokatkojen ammattilainen palveluksessasi!

Vastuullisesti ja ammattitaidolla toteutetut palokatkot estävät liekkien, kuumuuden ja savukaasujen leviämisen. Kata Safety kartoittaa, toteuttaa ja ylläpitää rakennusteknisten läpivientien palokatkoja uudis- ja saneerauskohteissa. Palvelemme rakennusliikkeitä, liikekiinteistö- ja teollisuusasiakkaita sekä taloyhtiöitä. Dokumentoimme työmme mobiilisti. Asiakas saa toteutuksesta kattavan raportin. Palokatkosuunnitelmien laatimisessa käytettävissäsi on vastuullinen yhteistyökumppanimme.

Me autamme – ota yhteyttä!

Palokatkot

Palokatkot uudisrakentamisessa

Palvelemme palokatkojen suunnittelussa, toteutuksessa ja dokumentoinnissa. Olemme kumppanisi rakennushankkeen palokatkoissa ja huolehdimme, että  työn laatu vastaa viranomaismääräyksiä ja lakeja.

Tutustu tarkemmin

Palokatkot korjausrakentamisessa

Palokatkojen toteuttaminen korjausrakentamisen kohteessa vaatii erityisosaamista. Kokemuksemme myös haastavista kohteista mahdollistaa projektin läpiviennin aikataulussa ja viranomaismääräykset huomioiden.

Tutustu tarkemmin

Teollisuuden palokatkot

 

Teollisuuden tuotantolaitoksissa tehdään usein muutostöitä, jotka vaikuttavat palokatkoihin. Palvelumme avulla selvität helposti palokatkojen nykytilan ja saat ehdotuksen mahdollisten puutteiden kuntoon laittamisesta.

Tutustu tarkemmin

Palokatkot kiinteistön ylläpidossa

Oikeaoppinen palokatkoista huolehtiminen koko kiinteistön elinkaaren ajan pelastaa ja antaa turvaa. Oli sitten kyseessä taloyhtiö tai liikekiinteistö, autamme palokatkojen nykytilan selvittämisessä sekä asennusten suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tutustu tarkemmin

Kata Safetyn Janne Rahunen asentamassa sähkötilan palokatkoa

Palokatkot ovat tärkeä osa asianmukaista palo-osastointia ja paloturvallista rakentamista

Käänny puoleemme ja saat meiltä palokatkot suunnittelusta aina totetukseen ja dokumentointiin saakka – palokatkoasentajamme ovat palveluksessasi!

Me tunnemme palokatkoihin liittyvät määräykset ja ohjeistukset. Asiantuntevalla suunnittelulla, oikeilla materiaaleilla ja menetelmillä toteutetut palokatkot antavat turvaa ja ovat kustannustehokkaita.

Kata Safetyn palokatkopalvelut

Palokatkosuunnitelma

KATA® Palokatkosuunnitelman avulla säästyt turhilta työvaiheilta ja kustannuksista.  Oikea-aikaisella palokatkosuunnittelulla läpivientiaukkojen koko ja palokatkomenetelmä voidaan valita kohteen vaatimuksien mukaiseksi

Lue lisää palokatkosuunnitelmasta

Palokatkojen kartoitus

KATA® Palokatkokartoitus on kätevä työkalu kiinteistön palokatkojen nykytilan selvittämiseen ja asennusten kilpailutukseen. Huolehdimme lukuisten taloyhtiöiden, teollisuuslaitosten ja liikekiinteistöjen palokatkokartoituksista.

Lue lisää palokatkojen kartoituksesta

Palokatkojen asennukset ja korjaukset

Kata Safety on palokatkoasennusten asiantuntija. Olipa kyse palokatkojen saneerauksesta tai uudiskohteiden palokatkoasennuksista, palokatkoasentajamme on palveluksessasi.

Tutustu tarkemmin

Joni Rahunen, Jyväskylä

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

040 764 9560

Mikko Pesonen, Joensuu

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

040 175 7868

Kyllä, haluan tietää lisää palokatkopalveluista!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Usein kysyttyä - paloturvallisuuden termejä

Mikä tarkalleen ottaen on palokatko?

Palokatko on yleisnimitys osastoivien rakennusosien osastoivien läpivientien tiivistämiselle palo-osastointia vastaavaksi kokonaisuudeksi. Palokatkojen palotekniset ominaisuudet rajoittavat palon ja savun leviämistä osastoivien rakennusosien läpivientien kautta. Paloteknisiä ominaisuuksia ovat esim. tiiviys (E), tiiviys ja eristävyys (EI) ja palonkestävyysaika.

Mitä tarkoittaa palo-osasto?

Palo-osasto on rakennuksen sisäpuolinen tila, josta palon leviäminen on määrätyn ajan estetty osastoivin rakennusosin tai muulla tehokkaalla tavalla.

Mikä on läpivienti?

Osastoivaan rakennusosaan tehty muodoltaan ja kooltaan vaihteleva reikä tai aukko, jonka läpi johdetaan taloteknisten järjestelmien putkia, kanavia, johtoja, kuiluja, savupiippuja, hormeja tai kuljetinlaitteistoja.

Palokatkoihin liittyvissä asioissa meihin luottavat

Katso kaikki referenssit

Ortopediatalojen palokatkot Jyväskylässä

Kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Develon rakennuttamat As Oy Jyväskylän Ortopedian ja Vaasankatu 2:n vuokrakerrostalot valmistuivat syksyllä 2022.  Kvr-urakoinnin toteutti Rakennustoimisto Kalevi Alonen Oy. Kohteiden palokatkourakoinnista vastasi Caupo Group Oy. Caupon kumppanina palokatkojen asennustyöt toteutti Kata Safety Oy. Luottotiimi – sellaisen ammattirakennuskemikaalien ja -tarvikkeiden kehittäjä sekä palokatkotuotteiden maahantuoja Caupo Group halusi Rakennustoimisto Aloselle tarjota. Jyväskylän keskustaan oli […]

Tutustu referenssiin

Katso kaikki referenssit

Haluatko lukea lisää palokatkoista?

Mikä on palokatko? Mitä tarkoittaa EI60?

Tutustu tietopankkiin