Murupolku-navigointi

Salgrom aerosolisammutus

Kriittisten tilojen palonsuojauksen uusi aikakausi on täällä! Katan palveluasenne yhdistettynä Salgromin huipputekniikkaan tarjoaa uusia mahdollisuuksia esimerkiksi ICT-tilojen, sähköpääkeskusten tai lämpölaitosten suojaukseen. Salgrom aerosolisammutusjärjestelmä sammuttaa tulipalon heti palon alkuvaiheessa. Vahingot jäävät minimaalisiksi ja liiketoimintojen nopea jatkuminen on mahdollista.

Ihmisen käsi laittaa Salgrom Hex aerosolisammutusyksikköä sähkökaapin oveen

Mikä on aerosolisammutus?

Aerosolisammutus on tehokas ja siisti tapa suojata kiinteistön kriittiset tilat tulipalon varalta. Aerosolisammutusyksikkö reagoi jo palon alkuvaiheessa esimerkiksi yksittäisen sähkökeskuksen sisällä ja sammuttaa tulipalon nopeasti.

Kenelle aerosolisammutus sopii?

Aerosolisammutus soveltuu erityisen hyvin tiloihin, jotka ovat yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta kriittisiä. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi:

  • Sähköpääkeskukset
  • ICT-tilat
  • Arkistot
  • Lämpölaitokset
  • Muut tekniset tilat

 

Kysyy lisää asiantuntijaltamme

Aerosolisammutuksen hyödyt

Nopea ja siisti

Aerosolit eivät aiheuta vahinkoa sammutettaville laitteille tai tiloille. Sammutteen laukeamisen jälkeen tilat saadaan nopeasti uudelleen käyttöön.

Aerosolit eivät syrjäytä happea

Aerosolisammutus on turvallinen ja tehokas. Sammutusvaikutus perustuu liekkipalon kemiallisen reaktion katkaisuun.

Suojaa myös omaisuutta

Perinteisen vesisprinklauksen tarkoitus on turvata ihmisiä. Aerosolisammutus suojaa tämän lisäksi myös omaisuutta.

Kustannustehokas ja helppo asennus

Salgrom aerosolisammutus voidaan asentaa nopeasti ja ylläpitokulut ovat minimaaliset.

Tuotteet

Hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %

Salgrom Hex™

Mikä?

Salgrom Hex™ on modulaarinen, paineistamaton ja itsenäinenpalonsammutusyksikkö, joka tuottaa kaliumkarbonaatti- jatyppipohjaisia kondensoituneita aerosoleja paloalueellesekunneissa purkautumisesta.

Mihin?

Kotitalouksien ja teollisuuden sähkökaapit ja laitteistot

Kohteisiin joiden tilavuus MAX 0,13 m³

Miksi?

Suomessa tapahtuu vuosittain yli 2500 sähköpaloa. Kriittisissä tiloissa nopea sammuttaminen suojeleeihmishenkien lisäksi myös omaisuutta.

Sammutusyksikkö laukeaa, kun lämpötila on 170°C tai jos liekki koskettaa lämpöherkkää johtoa.

168 €

 

Kysy lisää

Salgrom Hex-Max™

Mikä?

Salgrom Hex-Max™ on modulaarinen, paineistamaton ja itsenäinen palonsammutusyksikkö, joka levittää kaliumkarbonaatti- ja typpipohjaisia kondensoituneita aerosoleja paloalueelle sekunneissa purkautumisesta ja sammuttaa palon Aerosolin muodostuminen perustuu myrkyttömään ja reagoimattomaan kiinteään yhdisteeseen, joka pysyy muuttumattomana, kunnes se aktivoituu.

Mihin?

Teollisuuden sekä data-ja IT-liiketoiminnan paloturvallisuuden riskikohteet kuten erilaiset muuntajat sekä sähkö-ja laitekaapit. Käyttökohteet joiden tilavuudet 1–5 m³ välillä. Salgrom Hex-Max™-yksikkö toimii, kun ympäristön lämpötila saavuttaa 70/90/123 °C.

Miksi?

Näiden kohteiden suojaaminen perinteisillä sprinklaus-ja jauhesammutinmenetelmillä voi lopulta tehdä sammutetun omaisuuden arvon tyhjäksi tekemällä omia tuhojaan. Aerosoli on kemiallinen kuivasammutustekniikka, joka ei pilaa tai vaurioita kiinteistöä tai niiden rakenteita samoin kuin vesi.

Sammutuskapasiteeti 1 m³  440 €

Sammutuskapasiteetti  2,5 m³  590 €

Sammutuskapasiteetti 5 m³  790 €

Kysy lisää

Salgrom Spider™

Mikä?

Salgrom Spider™ on modulaarinen, paineistamaton ja itsenäinen palonsammutusyksikkö, joka levittää kaliumkarbonaatti- ja typpipohjaisia kondensoituneita aerosoleja paloalueelle sekunneissa purkautumisesta ja sammuttaa palon. Aerosolin muodostuminen perustuu myrkyttömään ja reagoimattomaan kiinteään yhdisteeseen, joka pysyy muuttumattomana, kunnes se aktivoituu.

Mihin?

Säilytys- ja kuljetuskontit, vaarallisten aineiden sijoitusvarastot sekä hankalapääsyiset kohteet. Pienet ja keskisuuret sähkötilat, joiden koko on 25-75 m³välillä.

Miksi?

Näiden kohteiden suojaaminen perinteisillä sprinklaus-ja jauhesammutinmenetelmillä voi lopulta tehdä sammutetun omaisuudenarvon tyhjäksi tekemällä omia tuhojaan. Aerosoli on kemiallinen kuivasammutustekniikka, joka ei pilaa tai vaurioita kiinteistöä tai niiden rakenteita samoin kuin vesi. Salgrom Spider™ -yksikkö aktivoituu, kun ympäristön lämpötila saavuttaa asetetun raja-arvon (72 °C/ 93 °C/ 110 °C).

Sammutuskapasiteeti 35 m³  3490 €

Sammutuskapasiteetti 70 m³  3990 €

Kysy lisää

Kuinka aerosolisammutinyksikkö toimii?

Katso video Salgrom aerosolisammutusyksikön toiminnasta.

Joni Rahunen, Jyväskylä

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

040 764 9560

Mikko Pesonen, Joensuu

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

040 175 7868

Haluatko kuulla lisää Salgrom aerosolisammutuksesta? Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.