Murupolku-navigointi

Vastuullista varautumista

Vastuullisuus on Kata Safetyn tuotteiden ja palveluiden ydintä

Vastuullisuus

Koulutus ja viestintä

Mitä säteily on, miten sitä käytetään ja mitataan? Kuka vastaa väestönsuojien ylläpidosta? Mitä palokatko tarkalleen ottaen tarkoittaa? Varautumiseen liittyy paljon kysymyksiä. Me puolestamme olemme aktiivisia viestijöitä. Jaamme tietoa ja neuvoja. Tartumme aiheisiin, joista asiakkaillemme on hyötyä. Annamme viestintäkanavissamme mielellämme puheenvuoron asiakkaille, joiden kanssa olemme yhteistyössä edistäneet varautumista.

Materiaaliosaaminen

Seuraamme aktiivisesti palokatkomateriaalien ja teknologioiden kehittymistä sekä viranomaismääräyksiä. Palokatkoissa eniten käyttämämme palokatkoakryylimassa ja -levy soveltuvat Joutsenmerkki-rakennuskohtaisiin, (CG PROFiSEAL® – FSA ACRYL PLUS, CG PROFiSEAL® –FSA BOARD)

 

Huolto ja korjaus hukan sijasta

VSS-tilojen puhallin ja viemärin padotusventtiili ovat ne kriittiset kohteet, jotka huollonpuutteen vuoksi ovat usein epäkunnossa. Kata Safety on kehittänyt palvelun, jossa noin 7 000 euroa maksavien komponenttien huollattaminen Katalla onnistuu sujuvasti. Huoltamalla ei synny hukkaa, sen sijaan asiakkaalle syntyy huomattava rahallinen säästö

Toimitilojen säteilyturvallisuus

Kata Safetyn säteilyturvallisuuteen liittyvä mittareiden kokoonpano, tarkastukset ja kalibroinnit tapahtuvat turvaluokitelluissa säteilynkäyttötiloissa Joensuussa. Säteilynkäyttötilassa Kata Safety noudattaa Säteilyturvakeskuksen (STUK) määräyksiä turvallisuuslupaa edellyttävien säteilylähteiden turvajärjestelyistä. Turvaluokiteltujen toimitilojen lukitus, kamera- ja kulunvalvonta sekä hälytysjärjestelmät täyttävät NATO-tason vaatimukset.