Murupolku-navigointi

Palokatkot teollisuuteen - KATA® Teollisuuden palokatkokartoitus

KATA® Teollisuuden palokatkokartoitus on osa suunnitelmallista paloturvallisuuden hallintaa. Saat kattavan, kuvallisen raportin palokatkojen kunnosta ja ehdotukset jatkotoimista.

Kata Safetyn Janne Rahunen kartoittamassa sähkötilan palokatkoja

Paloturvallinen tuotantolaitos

Vastaatko teollisuuslaitoksen kunnossapidosta tai turvallisuudesta? Oikein tehdyt sähkötilojen palokatkot saattavat estää suuret vahingot. Varautumisella voidaan ennakkoon taklata myös mahdollisia tuotannon katkoksia. Tutustu helppoon ja huolettomaan palokatkopalveluumme.

Kysy lisää tai varaa kartoitus

Miksi tuotantolaitoksen palokatkoihin kannattaa kiinnittää huomiota?

Muutostyöt

Vaikka palokatkot olisivat aikanaan tehty asianmukaisesti, tilanne saattaa nyt olla eri. Muutostyöt esimerkiksi sähkötiloissa aiheuttavat puutteita palokatkoihin ellei niihin ole erikseen kiinnitetty huomiota. Suuremmissa tuotantolaitoksissa muutostöitä tehdään usein, joten tarve palokatkojen ylläpidolle on merkittävä.

Pieni puute - iso vahinko

Jo pieni avoin läpivienti sähkötilassa saattaa tulipalon sattuessa aiheuttaa mittavat vahingot tuotannon puolelle palokaasujen kulkeutuessa ylipaineen takia laajalle alueelle. Tärkeintä onnettomuuden sattuessa on kuitenkin ihmisten turvallinen poistuminen ja pelastuslaitoksen toiminnan turvaaminen. Toimivat palokatkot antavat aikaa poistua tiloista turvallisesti.

Hyväksytty palokatko turvaa tuotannon

Oikein tehty palokatko hidastaa palon leviämistä ja rajaa vahingot pienemmälle alueelle. Esimerkiksi sähkötilaan rajautunut tulipalo lyhentää tuotannon seisokkia merkittävästi. Oikein asennettu palokatko toimii myös pölykatkona, jolloin sähkötilojen laitteet joutuvat pienemmälle rasitukselle.

Palokatkojen ylläpito käytännössä

Palokatkoasiantuntijamme kartoittaa tuotantolaitoksen kaikki palokatkot, jonka jälkeen saat kattavan, kuvallisen raportin mahdollisista puutteista. Raportin avulla jatkotoimenpiteiden suunnittelu ja budjetointi on helppoa. Voit käyttää raporttia vapaasti korjausten suunnitteluun ja palveluumme kuuluu henkilökohtainen jatkotoimien suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa.

Ota yhteyttä

Palvelut

Tutustu teollisuuden palokatkopalveluihimme ja tilaa kartoitus.

KATA® Teollisuuden palokatkokartoitus

890 € + alv 24 %

Palvelumme sisältää seuraavat kohdat:

  • Veloitukseton alkukartoitus, jossa todetaan, että onko laajemmalla kartoitukselle tarvetta.
  • Laaja kartoitus, jossa kaikki tilat käydään huolellisesti läpi tikkaiden ja otsalampun kanssa.
  • Kattava kuvallinen raportti, jossa palokatkopuutteiden sijainnit ovat merkittyinä kiinteistön pohjakuviin.
  • Jatkotoimenpiteiden suunnittelu yhdessä palokatkoasiantuntijamme kanssa.
  • Hinta-arvio tai tarkka tarjous korjauksista
  • Hinta kattaa yhden päivän kestävän kartoituksen. Suuremmissa kohteissa hinta sovitaan erikseen.

Tilaa tästä

Palokatkojen asennus

Hinta kartoituksen pohjalta

Palokatkojen asennus tehdään kartoituksessa havaittujen puutteiden pohjalta. Käytämme CE-hyväksyttyjä ja ETA-arvioituja palokatkomenetelmiä, jotka on polttokoetestattuja. Kustannustehokkaiden ja määräykset täyttävien materiaalien valinta on osa palokatkoasiantuntijamme ammattitaitoa.

Referenssit

Katso kaikki referenssit

Ortopediatalojen palokatkot Jyväskylässä

Kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Develon rakennuttamat As Oy Jyväskylän Ortopedian ja Vaasankatu 2:n vuokrakerrostalot valmistuivat syksyllä 2022.  Kvr-urakoinnin toteutti Rakennustoimisto Kalevi Alonen Oy. Kohteiden palokatkourakoinnista vastasi Caupo Group Oy. Caupon kumppanina palokatkojen asennustyöt toteutti Kata Safety Oy. Luottotiimi – sellaisen ammattirakennuskemikaalien ja -tarvikkeiden kehittäjä sekä palokatkotuotteiden maahantuoja Caupo Group halusi Rakennustoimisto Aloselle tarjota. Jyväskylän keskustaan oli […]

Tutustu referenssiin

Katso kaikki referenssit

Joni Rahunen, Jyväskylä

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

+358 40 764 9560

Mikko Pesonen, Joensuu

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

+358 40 175 7868

Kysy lisää tai tilaa palokatkokartoitus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.