Murupolku-navigointi

Mitä taloyhtiössä kannattaa tietää väestönsuojan viestiyhteydestä?

Väestönsuojien tarkastuksia on tehty taloyhtiöissä kiihtyvällä tahdilla ympäri maata. Yksi asia, joka nousee toistuvasti esille tarkastusten jälkeen on väestönsuojan viestiyhteys. Mitä vaaditaan ja onko jotain millä voitaisiin saada kustannussäästöä aikaan? 

Lue kirjoitus

Mitä rakennusliikkeen kannattaa huomioida rakennushankkeen palokatkoihin liittyen?

Palokatkot ovat aihe, joka puhuttaa. Usein ne nousevat keskusteluun, kun jotain on tapahtunut. Miten rakennusliike voisi saada aikaan kustannussäästöjä, mutta samaan aikaan olla hyvillä mielin siitä, että rakentaminen on laadukasta myös paloturvallisuuden kannalta.

Lue kirjoitus

Palokatkojen merkitys taloyhtiön turvallisuuden kannalta

Paljon on ollut viime aikoina puhetta palokatkoista, mutta mitä konkreettisesti taloyhtiön hallituksen jäsenen tai tavallisen asukkaan kannattaa aiheesta tietää? Palokatkoista saadaan turvaa ja asumismukavuutta koteihin.

Lue kirjoitus

Mitä säteilymittarin omistajan kannattaa tietää mittareista?

Säteilymittareita löytyy monista paikoista. Teollisuudessa ja terveydenhuollossa käytetään säteilyä ja tällöin tarvitaan säteilymittaria. Myös pelastustoimessa ja väestönsuojelussa kannettavien säteilymittareiden merkitys on edelleen suuri. Tähän artikkeliin olemme koonneet yleisimpiä asioita, jotka on hyvä tietää, mikäli vastaat kiinteistön säteilymittarista.

Lue kirjoitus