Murupolku-navigointi

Ajankohtaista

Seuraava askel – Katan verkkosivut uudistuivat

Katan jatkuvan kehittymisen ja kehittämisen periaate sai jatkoa, kun verkkosivumme uudistuivat. Jatkossa pystymme palvelemaan kiinteistön omistajia ja muita kiinteistöpäättäjiä entistä paremmin myös verkossa.

Kesällä 2020 panostimme väestönsuojapalveluidemme tuotekehitykseen ja nyt toteutettu uudistus nettisivuillamme tukee tätä kehitystyötä. Olemme pyrkineet tuomaan lisää läpinäkyvyyttä muun muassa hinnoitteluun. Haluamme, että kiireisen kiinteistöpäättäjän on helppo asioida kanssamme, oli kyse sitten kohtaamisesta verkossa tai kasvotusten. Uusilla sivuilla on kiinnitetty huomiota siihen, että yhteydenotto meidän suuntaan olisi tehty mahdollisimman helpoksi.

Projekti toteutettiin jyväskyläläisen Digitoimisto Duden kanssa, joka on yksi Suomen parhaita WordPress-taitajia. Myös visuaalinen puoli on hallussa aivan viimeisen päälle.

Kerro, kuinka olemme mielestäsi onnistuneet. Otamme mielellään vastaan kehitysehdotuksia vaikkapa palvelutuotteidemme selkeyteen tai yleiseen käytettävyyteen liittyen uusilla sivuillamme.