Murupolku-navigointi

Työpaikat

Avoin työpaikka – asentaja, Joensuu

Kata Safety Oy on palokatkojen, väestönsuojapalveluiden ja säteilyturvallisuuden asiantuntijayritys. Työskentelemme uudis- ja saneerauskohteissa – teollisuudessa, julkiskohteissa, liiketiloissa, asuntorakentamisessa. Oikea-aikaisella varautumisella voidaan säästää ihmishenkiä ja minimoida onnettomuuksista, häiriöistä ja poikkeusoloista aiheutuvia aineellisia vahinkoja.  

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 840 000 euroa. Edellisvuoteen verrattuna kasvua oli noin 57 prosenttia. Vuoden 2022 lopussa yritys työllisti kuusi varautumisen ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa ja Jyväskylässä. Kevätkesän 2023 aikana Joensuun toimipiste muuttaa uusiin moderneihin tiloihin Joensuun Papinkankaalle.

Kata Safety on asialleen omistautunut kehittäjä. Kasvumme perustuu ihmisten osaamiseen, keskustelevaan työyhteisöön ja asiakkaan arvostamiseen.

ASENTAJA

Nyt Kata Safety etsii Joensuun tiimiin asentajaa. Asentajan pääasiallisia tehtäviä ovat palokatkojen asennukset sekä väestönsuojien huolto- ja tarkastustehtävät. Työmaat sijaitsevat pääosin Pohjois-Karjalassa.

Tarjolla on monipuolinen työ, jossa kohteet ja tilanteet vaihtelevat. Katan asentajien työtä ohjaavat asiakaslähtöisyys, kehittämisen halu ja yhteistyön taito työmaiden muiden toimijoiden kanssa. Avoin kommunikaatio säästää turhaa työtä ja vähentää riskejä. Arvostamme nykyajan asentajaa, joka osaa keskustalla, viestiä ja toimia aloitteellisesti.  

Tekninen tausta

Asentajan työtehtäviin tekninen tausta antaa hyvät lähtökohdat. Arvostamme esimerkiksi LVI- ja sähköalan koulutusta ja työkokemusta. Työsuhteen alussa huolehdimme asentajan perehdyttämisestä työhön. Alussa kokenut työntekijämme on tukenasi ensimmäisissä työkohteissa. Kun työnkuva tulee tutuksi, työskentely on itsenäistä.

Selvä se, että käytössäsi ovat ajanmukaiset työvälineet ja vaatteet. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia. Osa Kata Safety Oy:n asiakkuuksista vaatii Suojelupoliisin tekemän turvallisuusselvityksen.

Palkkaus ja edut

Reilu työnantaja, sellainen Kata Safety on; huolehdimme osaavista ammattilaisistamme ja osaamisen jatkuvasta kehittämisestä. Henkilöstöön liittyviä asioita kehitämme samalla pieteetillä kuin koko yhtiötä. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia.

Tehtävässä noudatetaan Talotekniikka-alan työehtosopimusta. Palkka määräytyy valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kuukausipalkka tulee ajallaan, työterveyshuolto on järjestetty ja Epassikin on käytössä.  

Tuumasta toimeen!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille 17.2.2023 mennessä osoitteeseen janne@kata.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! Lisätietoja antaa tarvittaessa Kata Safetyn toimitusjohtaja Janne Rahunen. Jannen tavoitat myös puhelimitse numerosta 045 196 4006 (yhteydenotot tiistaisin klo 8-16).

Kata Safety Oy – varautuminen ja turvallisuus on meidän missiomme!

>>Lue kuinka uusin työntekijämme Mikko Pesonen päätyi töihin Kata Safetylle