Murupolku-navigointi

Kata Safety on palokatkojen ammattilainen

KATA® Palokatkokartoitus on kätevä työkalu kiinteistön palokatkojen nykytilan selvittämiseen ja asennusten kilpailutukseen. Huolehdimme lukuisten teollisuuslaitosten ja liikekiinteistöjen palokatkokartoituksista.

Tilaa palokatkokartoitus

Muutostyöt edellyttävät tarkastuksia

Kata Safety suosittelee asiakkailleen säännöllisiä palokatkotarkastuksia vähintään 1-2 kertaa vuodessa. Mikäli kyse on kiinteistöstä, jossa muutostöitä tehdään huomattavan usein, palokatkokartoituksia voidaan tarvita useamminkin.  Neuvomme ja opastamme asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti!

Varaa kartoitus

Tyypillisimpiä palokatkojen ongelmia

Palokatko on tekemättä

Yksi yleisimmistä ja myös pahimmista virheistä on se, ettei osastoivan rakennusosan läpivientiä ole lainkaan tiivistetty. Kyse voi olla huolimattomuudesta, tiedonpuutteesta tai silkasta vahingosta.

Virheellinen asennus, väärä materiaali

Palokatkojen asennusvirheet ovat nekin varsin yleisiä. Myös palokatkomateriaalien valinnoissa tehdään usein virheitä. Markkinoilla on lukuisa määrä erilaisia palokatkomateriaaleja. Kuhunkin kohteeseen sopivan materiaalin valinta edellyttää ammattitaitoa ja kokemusta.

Muutostyöt ja palokatkojen rikkominen

Erityisesti teollisuus- ja liikekiinteistöissä tehdään rakennuksen elinkaaren aikana paljon muutostöitä. Samalla kiinteistön palokatkoja rikotaan. Rikotut palokatkot eivät täytä niille asetettuja vaatimuksia. Pahimmillaan vialliset palokatkot voivat päästää tulen ja savukaasut leviämään palo-osastosta toiseen

Kata Safetyn Joni ja Janne Rahunen kartoittamassa kiinteistön palokatkoja

Varaa kiinteistön läpivientien ja palokatkojen kartoitus.

Saat selkeän raportin kiinteistön läpivientien ja palokatkojen nykytilasta ja mahdollisista korjaustarpeista.

Joni Rahunen

Väestönsuojat, palokatkot

040 764 9560

Varaa aika kartoitukseen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etsitkö tietoa palokatojen asennuksista?

Olipa kyse palokatkojen saneerauksesta tai uudiskohteiden palokatkoasennuksista, sertifioitu palokatkoasentajamme on palveluksessasi

Lue lisää