Murupolku-navigointi

Paloturvallista rakentamista - palokatkot uudisrakentamisessa

Uudisrakentamisen hankkeissa rakennusliikkeellä on usein yhtäaikaa monta rautaa tulessa. Jotta palokatkot tulevat huomioitua lain ja vaatimusten mukaisesti, kannattaa mukaan ottaa vastuullinen kumppani. Ulkoistamalla palokatkohankkeen ulkopuoliselle vapautat aikaa omalle ydinosaamisellesi. Kata Safetyn ammattilaiset ovat palveluksessasi!

Palokatkot

Säästä, mutta älä tingi turvallisuudesta

Voit säästää palokatkoissa, kun sisällytät palokatkot mukaan suunnitelmiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Toinen tapa saada kustannussäästöä on asennusten oikea-aikaisuus. Oikeaan aikaan asennettu palokatko voi olla jopa tuplasti edullisempi verrattuna tilanteeseen, jossa läpivientien lähellä on jo runsaasti muuta talotekniikkaa.

Avoin viestintä työnjohdon ja alihankkijoiden kesken

Viestimme avoimesti koko prosessin ajan – näin ajantasainen tieto on saatavilla rakennustyömaan eri vaiheissa. Katsomme rakennushanketta laajemassa perspektiivissä, emmekä vain oman urakkamme kannalta.

 

Huomio osaamisessa

Koulutetut asentajamme hoitavat työn aikataulussa viranomaismääräykset huomioiden. Teemme tiivistä yhteistyötä palokatkotuotteiden maahantuojan kanssa ja asentajillamme on viimeisin tieto tuotteiden ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

 

Oikea-aikainen suunnittelu varmistaa turvallisen lopputuloksen

Kun olet meihin yhteydessä jo suunnitteluvaiheessa, voidaan yhteensopivat ja laadukkaat palokatkotuotteet ja -ratkaisut valita rakennuskohteen ja määräysten mukasesti. Otamme huomioon rakennustyömaan eri vaiheet ja dokumentoimme työt sähköiseen muotoon helposti saataville. Voit halutessasi seurata asennusten edistymistä verkkopalvelun kautta.

Kattavan ja reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta sinun ei tarvitse itse ottaa valokuvia ennen alakattojen asentamista. Saat halutessasi raportin missä vaiheessa työn etenemistä tahansa esimerkiksi valvojalle esitettäväksi.

Ota yhteyttä

Palvelut

Palokatkosuunnitelma

Palokatkosuunnitelma vaaditaan usein jo rakennusluvan lupaehdoissa. Oikea-aikaisella palokatkosuunnittelulla läpivientiaukkojen koko ja palokatkomenetelmä voidaan valita kohteen vaatimuksien mukaiseksi. Säästät aikaa ja rahaa.

Lue lisää palokatkosuunnitelmasta

Palokatkojen asennus

Kata Safety on palokatkoasennusten asiantuntija. Olipa kyse palokatkojen saneerauksesta tai uudiskohteiden palokatkoasennuksista, palokatkoasentajamme on palveluksessasi.

Ota yhteyttä

Miksi Kata Safety palokatkokumppaniksi?

Kiinteä hinta - ei yllätyksiä

Selkeissä kohteissa, kuten kerrostalot saat tarkan kiinteän tarjouksen. Mikäli läpivientien määrä ei ole tarjousta pyydettäessä täysin selvä tai on suuri todennäköisuus, että muutoksia tulee, voimme antaa myös niin niin sanotun aukkohinnan, jossa eri läpivienneille on määritetty oma kappalehintansa.

Paikallinen asennusporukka - nopea reagointi

Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa ja Jyväskylässä. Näistä maakuntakeskuksista asentajamme operoivat ketterästi ympäri Suomen.

Mobiilidokumentointi helpottaa työmaan seurantaa

Dokumentoimme työmme reaaliajassa. Saat kattavan raportin, jossa jokainen palokatko on merkittynä sijaintikaavioon valokuvien kera.

Referenssit

Katso kaikki referenssit

Ortopediatalojen palokatkot Jyväskylässä

Kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Develon rakennuttamat As Oy Jyväskylän Ortopedian ja Vaasankatu 2:n vuokrakerrostalot valmistuivat syksyllä 2022.  Kvr-urakoinnin toteutti Rakennustoimisto Kalevi Alonen Oy. Kohteiden palokatkourakoinnista vastasi Caupo Group Oy. Caupon kumppanina palokatkojen asennustyöt toteutti Kata Safety Oy. Luottotiimi – sellaisen ammattirakennuskemikaalien ja -tarvikkeiden kehittäjä sekä palokatkotuotteiden maahantuoja Caupo Group halusi Rakennustoimisto Aloselle tarjota. Jyväskylän keskustaan oli […]

Tutustu referenssiin

Katso kaikki referenssit

Joni Rahunen, Jyväskylä

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

+358 40 764 9560

Mikko Pesonen, Joensuu

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

+358 40 175 7868

Kyllä, haluan kuulla lisää palokatkopalveluista!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko lukea lisää palokatkoista?

Tutustu tietopankkiimme

Siirry tietopankkiin