Murupolku-navigointi

Paloturvallista rakentamista - palokatkot korjausrakentamisessa

Olipa kyseessä peruskorjaus tai linjasaneeraus, palvelemme aina palokatkojen suunnittelusta toteutukseen ja dokumentointiin saakka. Saneerauskohteiden toisinaan haastavat palokatkoratkaisut ovat meille arkipäivää. Varmista korjauskohteiden viranomaismääräysten ja lakien mukainen rakentaminen.

Palokatkot

Korjausrakentamisen haasteet

Toisinaan läpiviennit peruskorjauskohteissa ovat vaikeissa paikoissa, jolloin palokatkon asentaminen saattaa olla vaikeaa. Kokemuksemme vaikeista kohteista ja erilaisten hyväksyttyjen asennustapojen ja -materiaalien kirjo on laaja, joten vaikeakin kohde saadaan hoidettua kunnialla loppuun.

Avoin viestintä

Viestimme avoimesti koko prosessin ajan – näin ajantasainen tieto on saatavilla rakennustyömaan eri vaiheissa. Katsomme rakennushanketta laajemmassa perspektiivissä, emmekä vain oman urakkamme kannalta.

 

Huomio osaamisessa

Koulutetut asentajamme hoitavat työn aikataulussa viranomaismääräykset huomioiden. Teemme tiivistä yhteistyötä palokatkotuotteiden maahantuojan kanssa ja asentajillamme on viimeisin tieto tuotteiden ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

 

Oikea-aikainen suunnittelu varmistaa turvallisen lopputuloksen

Kun olet yhteydessä meihin jo suunnitteluvaiheessa, voidaan yhteensopivat ja laadukkaat palokatkotuotteet ja -ratkaisut valita rakennuskohteen ja määräysten mukaisesti. Otamme huomioon rakennustyömaan eri vaiheet ja dokumentoimme työt sähköiseen muotoon helposti saataville. Aikaisessa vaiheessa suunniteltu palokatkohanke tuo myös kustannussäästöjä.

 

Ota yhteyttä

Palvelut

Palokatkosuunnitelma

Palokatkosuunnitelman avulla säästyt turhilta työvaiheilta ja kustannuksista. Oikea-aikaisella palokatkosuunnittelulla läpivientiaukkojen koko ja palokatkomenetelmä voidaan valita kohteen.

Palokatkosuunnitelman laajuus räätälöidään kohteen vaatimusten mukaisesti. Se voi olla täysimittainen kolmeosainen suunnitelma tai pelkkä sijoittelukuva, jossa on pohjakuviin merkittynä palokatkojen sijainnit ja detaljitunnukset.

Lue lisää palokatkosuunnitelmasta

Palokatkojen asennus

Kata Safety on palokatkoasennusten asiantuntija. Olipa kyse palokatkojen saneerauksesta tai uudiskohteiden palokatkoasennuksista, palokatkoasentajamme on palveluksessasi. Palvelemme kaiken kokoisissa hankkeissa.

Lue lisää palokatkoasennuksista

Referenssit

Katso kaikki referenssit

Ortopediatalojen palokatkot Jyväskylässä

Kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Develon rakennuttamat As Oy Jyväskylän Ortopedian ja Vaasankatu 2:n vuokrakerrostalot valmistuivat syksyllä 2022.  Kvr-urakoinnin toteutti Rakennustoimisto Kalevi Alonen Oy. Kohteiden palokatkourakoinnista vastasi Caupo Group Oy. Caupon kumppanina palokatkojen asennustyöt toteutti Kata Safety Oy. Luottotiimi – sellaisen ammattirakennuskemikaalien ja -tarvikkeiden kehittäjä sekä palokatkotuotteiden maahantuoja Caupo Group halusi Rakennustoimisto Aloselle tarjota. Jyväskylän keskustaan oli […]

Tutustu referenssiin

Katso kaikki referenssit

Joni Rahunen, Jyväskylä

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

+358 40 764 9560

Mikko Pesonen, Joensuu

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

+358 40 175 7868

Kyllä, haluan kuulla lisää palokatkopalveluista!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haluatko lukea lisää palokatkoista?

Tutustu tietopankkiimme.

Siirry tietopankkiin